ZUPA
Bulion mięsny z makaronem ziołowym, i chrustem warzywnym

DANIE GŁÓWNE
Pierś z perlicy podana z puree z fioletowych batatów, mini warzywami i sosem cytrusowym

DESER
Tiramisu

II DANIE CIEPŁE
Stek wieprzowy podany z gzikiem, sosem z pieczonych śliwek i zielonymi sałatami

III DANIE CIEPŁE
Zupa gulaszowa z dziczyzny

Zimne przekąski
Mieszane sałat z gotowanym jajkiem, pomidorami, kaparami, oliwkami i grzankami
Sałatka z pieczonego jabłka z rukolą, orzechami włoskimi i gorgonzolą z dressingiem miodowo-majerankowym
Śledź smażony w zalewie octowej z warzywami
Pasztet z konfiturą z cebuli i fig
Rolada z kaczki z musem żurawinowym
Wybór mięs pieczonych i serów
Tatar z wędzonego łososia z cebulą, ogórkiem w cieście francuskim
Tramezini z rukolą i orientalną wołowiną
krewetki w cieście na radichio z sosem ponzu
Pieczywo, masło, marynaty

Stół słodki
Wybór ciast
Owoce filetowane
Mini desery

Open bar – napoje bezalkoholowe, wódka, wino, piwo

 

Atrakcje dla Gości:
Pokaz fajerwerków
Fotobudka
Kasyno

Przedsiębiorca uzyskał subwencję finansową w ramach programu rządowego "Tarcza Finansowa 2.0 Polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i Średnich Firm" udzieloną przez PFR S.A.
stronę zaprojektowała i wykonała firma IT-SONET Sp. z o.o. - Informatyka w biznesie